Onze diensten:

Profiel

WE P&O-consultancy helpt MKB-ondernemers bij het oplossen en voorkomen van problemen met personeel. Daarnaast werken wij sinds enkele jaren ook op interim-basis voor grote internationale ondernemingen, bijvoorbeeld ter vervanging van de HR-manager of omdat er extra expertise en/of ondersteuning is. 

Onze aanpak kenmerkt zich door een zeer betrokken opstelling: bij onze klant, maar ook bij de medewerkers die werkzaam zijn bij onze opdrachtgevers.

Vanuit Drachten zijn wij met name actief in de drie noordelijke provincies.

We onderscheiden ons op een aantal belangrijke punten van andere bureaus. We beschikken over een nuchtere mentaliteit, maar begrijpen ook de emotie op basis waarvan een ondernemer kan handelen. Daadwerkelijke interesse in onze opdrachtgevers en hun bedrijf combineren we met een luisterend oor en oog voor detail.

Wij onderhouden nauwe, maar vooral ook persoonlijke relaties met onze klanten. Wij beogen een menselijke benadering in de zakelijke dienstverlening. Personeelswerk is immers in de eerste plaats mensenwerk.
Klik hier voor de website van Tsjil internet solutions
WE P&O-consultancy helpt MKB-ondernemers bij het oplossen en voorkomen van problemen met personeel. Hierbij kunt u denken aan: opstellen van een organisatieschema en functieomschrijvingen, functiewaardering en beloning, toepassing arbeidsvoorwaarden, CAO- en personeelsregelingen, selectie en aanname van nieuwe medewerkers, opstellen arbeidsovereenkomsten, begeleiding en verslaglegging van functioneringsgesprekken, advisering over opleiding en loopbaanplanning, ziekteverzuimmanagement, arbeidsomstandigheden, personeelszorg, personeelsbeheer, aanleggen personeelsdossiers, conflicthantering, mediation en ontslag. Onze mediatior is MfN-geregistreerd en gekwalificeerd voor zowel mediation in de arbeidsrelatie als voor familymediation (bijv. bij echtscheiding, opstellen ouderschapsplan).
© 2023 WE P&O-consultancy. Alle rechten voorbehouden.
home | disclaimer | privacy policy | contact